Website design en ontwikkeling

Een waardevolle website

Mijn doel is om een website te maken die van toegevoegde waarde is voor je bedrijf. De site moet niet alleen mooi zijn, maar ook bezoekers trekken en hen uitnodigen tot de acties die je van hen wenst. Denk hierbij aan een product kopen, offerte aanvragen, contact opnemen, aanmelden voor de nieuwsbrief, etc. Het is van belang dat de website de juiste boodschap overbrengt en gebruiksvriendelijk is. Ik maak een website die het verhaal van het bedrijf vertelt en de bezoeker overtuigt voor jouw bedrijf te kiezen.

Persoonlijke aanpak

Om de website het juiste verhaal te laten vertellen, is het belangrijk dat ik een goed beeld heb van het bedrijf en je wensen. Daarom spreek ik graag met je af om je hier vragen over te stellen en je wensen en ideeën te bespreken. Als me dat duidelijk is, ga ik aan de slag!

Het werkproces

Ik ga in stappen te werk. In de eerste fase oriënteer ik me. Ik verdiep me in je bedrijf, doe onderzoek en laat me inspireren. Dan ontwikkel ik het concept en maak ik een stijlvoorstel. Dit toont de uitstraling door middel van kleuren, lettertypes, texturen en grafische elementen. Ook bevat het een voorstel voor een WordPress template en een idee voor de opbouw en structuur van de website.

Vervolgens bespreek ik dit voorstel met je, dit is de eerste correctieronde. Ik luister goed naar je feedback, geef je vanuit mijn expertise advies en pas het voorstel aan naar wens.

In de tweede fase ga ik het stijlvoorstel en het verhaal van je bedrijf vertalen naar een ontwerp van de homepage. Ik denk goed na over de optimale opbouw voor de gebruikerservaring en het behalen van de conversiedoelen.

Hierna volgt de tweede correctieronde.

Je feedback neem ik mee in de volgende stap: het bouwen van de website. In deze fase installeer ik WordPress en het aangekochte template. Het template pas ik vervolgens aan naar de juiste stijl en ik geef de site de juiste opbouw en functionaliteiten.

Als er een aantal pagina’s opgemaakt zijn en de website vorm heeft gekregen, volgt er nog een correctieronde.

Hierna volgt de definitieve afwerking en voltooiing van de website. Ik maak alle pagina’s en vul de website met content. Daarna is de website klaar voor de lancering!

WordPress

WordPress is een Content Management Systeem. Het is erg gebruiksvriendelijk, ook als je niet bekend met webontwikkeling. Zo kun je eenvoudig je website beheren en onderhouden. Mocht je hier graag hulp bij krijgen, dan kan ik een handleiding voor je maken en/of een workshop geven. Geef je het onderhoud liever helemaal uit handen, dan kan ik dit ook voor je doen.

Tarieven

Voor elk project maak ik een offerte op maat. Ik bespreek graag eerst met je wat je wensen en je budget voor de website zijn, zodat ik hier rekening mee kan houden in de offerte. Ik werk met een uurtarief. Je budget bepaalt dus hoeveel tijd ik in de website steek en in hoeverre de website op maat gemaakt zal zijn. Bij een groter budget is er ook meer ruimte voor correctierondes en gewenste aanpassingen.

Wil je een website laten ontwikkelen?

Laten we eens vrijblijvend praten over wat ik voor je kan doen, ik ga graag voor je aan de slag!

Neem gerust contact met me op!

Nieuwsgierig geworden,
maar je hebt nog vragen?

Neem contact met me op

Eerst zien wat ik maak?

Bekijk mijn portfolio