Illustrator Linda Steenwijk

Hi!

Mijn naam is Linda en al mijn hele leven geniet ik ervan om creatief bezig te zijn. Ik ben dan ook Lifestyle & Design gaan studeren, waar ik conceptueel en commercieel leerde vormgeven voor allerlei media. Het liefst hou ik me bezig met illustreren, grafische vormgeving en webdesign. Ik werk parttime als ontwerper bij een bedrijf in geboortekaartjes en trouwkaarten (Bloom09 / Met Inkt) en daarnaast werk ik met veel plezier als zzp’er. Ik ga graag voor je aan de slag!

Onderzoekend en strategisch

Als vormgever richt ik me op visuele communicatie. Naast mijn gevoel voor opmaak, kleuren en uitstraling, denk ik ook na over de achterliggende boodschap. Ik verdiep me in de opdrachtgever, de doelstellingen en positionering. Zo ontwikkel ik een sterke strategie die ik vertaal naar een passende vormgeving. Uiteindelijk heb je een kloppend plaatje, wat het juiste verhaal vertelt en potentiële klanten aanmoedigt om met jou in zee te gaan.

Toegewijd en betrokken

Graag begin ik met een persoonlijk gesprek om jou, je bedrijf en jouw wensen te leren kennen. Ook tijdens het project betrek ik je bij de ontwikkeling. Zo ontvang je een product wat aansluit bij je wensen en waar je je goed bij voelt.

Leergierig en nieuwsgierig

Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, zowel op het gebied van vormgeving als binnen de samenleving. Door hier op in te spelen ontwikkel ik ontwerpen die aansluiten bij de tijdsgeest. Ik ben continu bezig mijn vaardigheden te ontwikkelen en mijn kennis uit te breiden. Op die manier ben ik flexibel in mijn kunnen en ik ga graag een stapje verder om het beste resultaat voor jouw bedrijf te bereiken.

Nieuwsgierig geworden,
maar je hebt nog vragen?

Neem contact met me op

Eerst zien wat ik maak?

Bekijk mijn portfolio

Of mijn Instagram