Illustratie

Speels of juist strak. Vrolijk, fris, verrassend. Eenvoud, maar met oog voor detail. Print of patroon. Met de hand getekend, digitaal of een combinatie van beiden.

Illustraties op maat

Mijn stijl is veelzijdig en daarom ook voor diverse doeleinden geschikt. De illustraties en dessins die ik maak zijn goed toepasbaar voor producten, zoals wenskaarten, verpakkingen en websites. Maar ze kunnen ook een verhaal vertellen, bijvoorbeeld in een kinderboek of gebruiksaanwijzing.

Voor elk doeleinde is een ander soort illustratie nodig. Daarom bespreek ik graag met je waarvoor de illustratie gebruikt zal worden en wat de gewenste boodschap en uitstraling is. Samen kunnen we dan kijken welke stijl hier goed bij aansluit.

Het werkproces

Het proces start met de conceptontwikkeling. Daarvoor doe ik onderzoek en zoek ik naar inspiratie. Dit brengt me op ideeën die ik visualiseer in meerdere schetsen en een kleurenpalet. Graag bespreek ik die dan met je. Als één van de ideeën naar wens is, ga ik aan de slag met het uitwerken van de schets.

De manier waarop ik een illustratie uitwerk sluit aan bij de stijl die we afgesproken hebben. Mijn handgetekende werk ziet er heel anders uit dan mijn digitaal gemaakte illustraties. Ik kan ook met de hand een tekening maken en deze vervolgens digitaal uitwerken en inkleuren. Hoe dan ook, ik zorg ervoor dat je uiteindelijk een bestand krijgt wat klaar voor gebruik is.

Ook tijdens het uitwerken van de illustratie is er ruimte voor feedback en aanpassingen.

Tarieven

Per project verschilt het erg hoeveel tijd het kost om de illustratie te maken en daarmee ook de kosten. Ik werk met een uurtarief, maar zal je van tevoren een indicatie geven van het aantal uren dat ik aan het project zal moeten besteden.

Wil je een illustratie laten maken?

Laten we eens vrijblijvend praten over wat ik voor je kan doen, ik ben nieuwsgierig!

Neem gerust contact met me op!

Bekijk mijn illustraties en wat me verder bezig houdt op Instagram:

Nieuwsgierig geworden,
maar je hebt nog vragen?

Neem contact met me op

Eerst zien wat ik maak?

Bekijk mijn portfolio

Of mijn Instagram