Grafisch ontwerp

Huisstijl en logo

Een goed vormgegeven huisstijl trekt de juiste klanten aan en zorgt ervoor dat zij jouw onderneming onthouden. Graag ga ik aan de slag om een herkenbare huisstijl en een sterk logo voor jouw onderneming te ontwerpen. Tevens kan ik je huidige huisstijl een opfrisser geven en moderniseren.

Hierbij is het van belang dat de huisstijl goed aansluit bij het bedrijf en dat het de identiteit van je onderneming uitstraalt. Het bepaalt immers de eerste indruk die mensen van je bedrijf krijgen. Daarom zal ik je vragen stellen over je bedrijf en jouw eigen wensen en ideeën voor de huisstijl en het logo. Ik denk hierin strategisch met je mee en wanneer we samen de essentie helder hebben, begin ik met het ontwerpen.

Mijn aanpak is om te beginnen met het ontwikkelen van twee stijlvoorstellen. De visuele stijl van je keuze werk ik verder uit tot een logo en huisstijl. Ik maak een handleiding voor het gebruik van alle elementen waaruit de huisstijl bestaat. Op deze manier is het helder hoe de stijl doorgevoerd dient te worden in allerlei uitingen, zodat alles samen een mooi geheel vormt.

Uiteraard is tijdens het proces voldoende ruimte voor overleg en correcties! Zo ben je er zeker van dat het resultaat voldoet aan je wensen.

Drukwerk

Divers drukwerk, van visitekaartje tot poster, kan ik voor je vormgeven. Met aandacht voor typografie, kleurgebruik en beeldmateriaal maak ik bijzondere ontwerpen, welke binnen de huisstijl en identiteit van het bedrijf passen. Hierbij hou ik het doel en de doelgroep in het oog. Brochures die producten extra aantrekkelijk maken voor potentiële klanten, posters die in het oog springen en visitekaartjes die prospects uitnodigen om contact op te nemen.

Om dit te kunnen realiseren betrek ik je graag bij het proces. Ik wil je bedrijf en doelstellingen leren kennen en ben benieuwd naar jouw wensen en ideeën. Samen kiezen we uit welke kant we op gaan en werken we het uit tot het grafisch ontwerp naar wens is.

Illustraties en foto’s kan ik eventueel zelf verzorgen. In mijn netwerk heb ik ook creatieven met andere specialisaties, waarmee ik kan samenwerken om tot een mooi resultaat te komen.

Uiteindelijk ontvang je een tot in de puntjes professioneel uitgewerkt ontwerp, klaar om gedrukt te worden!

Digitale uitingen

Bij mij ben je ook aan het juiste adres voor het grafisch ontwerp van nieuwsbrieven, digitaal briefpapier, beeldmateriaal voor op social media etc. Mensen ervaren en gebruiken dit soort uitingen op een heel andere manier dan drukwerk. Ik zorg ervoor dat het gebruiksvriendelijk is en helder de juiste boodschap communiceert, met als doel de conversie te optimaliseren! Ook hierbij is mijn aanpak persoonlijk en strategisch. In nauwe samenwerking met jou ontwikkel ik doeltreffende uitingen die passen bij jouw bedrijf.

Is je interesse gewekt?

Laten we eens praten over wat ik voor jou kan betekenen! Op basis van je wensen en de grootte van het project stel ik vrijblijvend een offerte op. Graag denk ik met je mee over de mogelijkheden binnen je budget.

Neem gerust contact met me op!

Ik sta je met plezier te woord!

Nieuwsgierig geworden,
maar je hebt nog vragen?

Neem contact met me op

Eerst zien wat ik maak?

Bekijk mijn portfolio